Wednesday, September 30, 2009

5088..


aku slalu pk pasal 5088..
huh..

5088,5467 rindu kat kau lah!!!

urmm..

=)

Tuesday, September 29, 2009

aku sangap nak uat LK...





ptg td cm bosan je kat markas 1..
apai plak pemalas nak uat keje LK die..
aku rase cm dah lame xuat bende tuh..
so,aku try la..
maklum la,dah lame tinggal kn alam persekolahan..
saje nk uji ingat lg teknik nye ke x..
haha..
akhir nye aku berjaya..

apai hanya mampu tersenyum..
pemaleh nye budak!!!
tdo je keje nye..
tdo nk comel je..
bajet cute..

psunk plak dok asyik ngn buku palestin die..
nk taubat la 2..
maklum la dosa dah byk..
skg aku tgok psunk pn asyik lepak kat masjid je..
ari2 bace Quran..
huh,dah smakin alim..
td die baru je bg 5 minit kat apai..

tdo...


ari niy aku tdo je..
haha..
sume klaz aku xmasuk..
hapiz saje je xnk kejut kn aku..
yg apai bleyh plak amek gmbar aku ngh tdo..
lahanat nye bangse..

adli yg sengal..


adli,adli..
berayat 2 agak2 la ckit..
ape punye bangsa la ko niyh..
ish..
cian awek ko 2..
bru knl nk maen dah..
ish3..
ckap lucah2 pulak 2..
klaw blakang aku xpe la jugak,niy depan2..
xreti malu btol larh..

xsenonoh..

ade ke die tanye awek die pkai coli kaler aper..
ish.....................

Monday, September 28, 2009

kompeni A..


kami dari kompeni A batalion kasturi mengucap kn..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
MAAF ZAHIR..
batin xde lg la ek???
haha..

bile raye,mezti ingat makan...SO>>>>

rugi o0o0o sape xdtg umah aku raye ke-4..
makanan special..
hak3..
video

beraye d s'ban..




nk d cter kn,psunk buleyh plak dtg umah aku kul 8 pg..
glew ke ape..
die yg menyusah kn aku ade ar..
huh..
pg2 aku dah kene uat air utk die..
demand yg bukan2 plak 2..
pas2 kteorg p umah adli plak..
adli dalam umah pn nk pkai spek itam..
lg glew punye org..

Sunday, September 27, 2009

makanan yg membuat kn aku buncit..



org ckp,masakan mak mmg sedap..
lebeyh2 lg time raye..
hahaha..

aku merindui nya..

hobi kami...





kami suke p mandi..
xkisah la kat mane pun..
tp biase mandi bersame kat kolam renang upnm je la..
haha..

bile ade mase free,kami akan mandi di mane2 je la..
asal kn ade air..

bile mandi kat lua niyh,byk la aktiviti menarik yg kami uat..

???

from da hell general...


aq ialah pisang....mmber kpd tuan blog ini....
kami sentiasa bersama...
\tp die slalu menyusahkan aq...
nseb baek aq penyabar...
hehehe
ari tu time raye die pakser aq g rumah die...
sampai 2 kali aq g brayer rumah die...ni gmbr aq ngn die

perut aku membesar lg..


skali lg aku tension bile tgok perut aku jd besar 2 kali ganda drpd biase..
arghh..
cm ne aku nak uat niyh???!!!
huh,slua sume dah jd ketat,padat,sendat,mampat..

aarrrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

raye...


sume org heboh nk raye terutama insan yg bernama hafiz..
dah masuk u,bising..
xcukup cuti la,e2 la,ini la..
10sion aku ngn die..
huh..

Thursday, September 17, 2009

esok nk balik raye..

huh,sume xsabar nak balik..
shidee anak sanjan dah siap basuh baju..
packing pn dah selesai..
org nak balik sabah la kate kn..

aku nk p jalan2 lu ar esk..
nk kua ngn psunk..

huhu..

psunk,c u later kayh...

PES lagi..

ari niy aku kalah ngn adli..
tp xbyk la..
1-0 je..
haha..

xpe2,ko tgok la nnt li..

PES..

ari niyh dan smalam,aku kemaruk..
kegilaan aku terhadap PES..
haha..

kdg2 aku kalah,n kdg2 aku menang..

tp bile aku menang,sume org ckp aku maen sihir..
diorg sume jelez..

terutama..
>>shidee anak sanjan-kalah ngn aku 5-0
>>apai si budak pendek-kalah ngn aku 9-0
>>adli pn same pendek kalah ngn aku 4-1
>>joe budak jahat kalah ngn aku 2-0
>>psunk yg gampang kalah ngn aku 7-0

ape aku ksah..

yg penting,aku smakin handal..

hak3...

Wednesday, September 16, 2009

tetibe rase mcm 10sion glew..

nak blaja maleh..
konon nk masuk klaz,tp tdo je smpi ptg..
harap kn joe nak kejut,haram jadah..
so smpi skg niy,xde aper2 dlm kple otak..
kosong..
ble pk2 test dah nk dekat,huh,takot gak la kn..
xpe2,t aku tiru je la..
hak3..
tp risiko tggi ar..

kpd apai..
>>woi!!!
ko janji nak aja aku calculus,smpi skg xaja ape2..
ko nk harap aku dtg jumpe ko?huh?
sory ckit beb!!!
ko yg nak aja aku kn,ko dtg ar bilik aku!!!

kpd psunk..
>>oiitt..
yg ko beriye sgt ajak aku masuk dalam pg2 bute 2 uat ape?huh?
btg buruk x jalan2 gak!!!
ish..
asyik maen plants vs zombie je!!!

tlg la bg bimbingan kat aku!!!

dah la kne sabo..

=/

tetibe t'ingat yg berkenaan..

kpd yg b'kenaan..(5088)
>>ntah la..
xtawu nak ckp cm ne..
(5467) mcm rindu glew kat dye..
tergedik plak..
maaf ku pinta...

klas smpi ptg..

ari niy,klaz smpi ptg..
penat dowh..
dah la stiap malam xdapat tdo yg mencukupi..
mengantuk glew2..
nseb baek markas ade..
bleyh tdo jap kat sane..
haha..

majlis khatam Al-Quran n berbuka puase bersame NC

makanan ok la..
special ckit..
tp cian kat budak awam yg duduk kat depan aku 2..
die nak makan ayam,tp dah abeh..
biase la..
budak kadet kn kuat makan..

psunk dgn slumber je makan tanpe berhemah..
joe lepas makan je,terus kopek telor..
lapar sgt koyt..
mengalah kn org yg xpuase je..
apai pulak makan byk glew..
nk tambah kn ketinggian koyt..
aku pun lebeyh kurg ar...

harapan terban...tutttttt

ari niyh aku ingat nk uat jualan kueh btg buruk..
tp xsempat..
bukan xsempat,tp byk glew keje..
smpai adew org 2 kene marah..
xpasal pasal je..
cian dye..

sory..

dah la aku xsempat nak sambut bezday dye..

maaf..

=/

ari niyh kne tahan kat RP

xpenah penah aku n psunk d tahan,tp ari niyh stap duty 2 cm xpuas ati ngn kami...
ish..

tgok 2,psunk dah bising..
die maen PES..
kene kad kuning ngn merah serentak..
pas2 nak marah2 aku plak..

Tuesday, September 15, 2009

joe..aka..fairul nizam..


budak niyh jahat..
die dengki ngn aku..
die 2 dah la adek aku,tp die xnk ngaku..
brengset lu!!!

budak jahat!!!

batang buruk..


ari2 aku kne jual batang buruk..
aku dan psunk b'keje keras utk m'jual btg buruk t'sebut..
batang buruk kami mmg laku..